Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU (sport si muzica) Joi, 13 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

14 Noiembrie 2017
Vizualizari: 405
Comentează add

Oficiali din Rusia şi Statele Unite au examinat detaliat posibilitatea amplasării unei misiuni ONU în Ucraina, a declarat consilierul prezidenţial rus, Vladislav Surkov.

Discuţii pentru o eventuală misiune de pace ONU în Ucraina

sergiu-stet

Vladislav Surkov la Congresul partidului "Naşi"         Foto: Nashi-2.0. - Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=20007384

Oficiali din Rusia şi Statele Unite au examinat detaliat posibilitatea amplasării unei misiuni ONU în Ucraina, a declarat consilierul prezidenţial rus, Vladislav Surkov, în finalul întrevederii sale de la Belgrad cu emisarul special american pentru rezolvarea conflictului din estul Ucrainei, Kurt Volker. 

"Am examinat detaliat iniţiativa rusă privind amplasarea unei misiuni de pace ONU în Ucraina" - a declarat consilierul prezidenţial rus, Vladislav Surkov, citat de Agenţia de presă TASS.

Acesta a subliniat că partea americană a transmis propunerile sale pentru proiectul rusesc de rezoluţie a Consiliului de Secritate al ONU, care conţine "29 de paragrafe".

"Trei dintre aceste paragrafe au fost considerate acceptabile de către delegaţia noastră", a precizat Surkov. Potrivit unor informaţii, emisarul special american pentru rezolvarea conflictului din estul Ucrainei, Kurt Volker, a avut o întrevedere cu Vladislav Surkov, consilierul prezidenţial rus, luni, 13 noiembrie, la Belgrad.


Etichete Vladislav SurkovKurt VolkerNashiNaşiUcraina. Belgrad

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live