Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA (R) Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Grecu

21 Februarie 2018
Vizualizari: 660
Comentează add

Preşedintele Româniai, Klaus Iohannis, a subliniat că parcursul european reprezintă singura cale viabilă pentru viitorul Republicii Moldova.

Discuţii între preşedintele Iohannis şi vicepremierul R. Moldova, I. Leancă

-cristina-grecu

 Vicepremierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, şi preşedintele României, Klaus Iohannis.    Foto: presidency.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri, 21 februarie, pe viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană al Republicii Moldova, Iurie Leancă, ocazie cu care şeful statului a subliniat că parcursul european reprezintă singura cale viabilă pentru viitorul acestei ţări.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale,  cei doi înalţi oficiali au abordat şi problematica proiectelor energetice, care vizează conectarea fizică a Republicii Moldova, prin intermediul României, la spaţiul energetic european, în concordanţă cu obiectivele integrării economice a acestei ţări în Uniunea Europeană.

Viceprim-ministrul moldovean Iurie Leancă a avut miercuri, 21 februarie, şi o întâlnire cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Acesta a menţionat că Anul Centenar are o semnificaţie aparte pentru cele două state româneşti din dreapta şi stânga Prutului, iar astfel autorităţile de la Bucureşti şi Chişinău au o motivaţie suplimentară pentru o coordonare mai strânsă în vederea concretizării proiectelor bilaterale strategice. 


Etichete Iurie LeancăKlaus IohannsiCălin Popescu-TăriceanuChişinăuUE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live