Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Iunie 2020
Vizualizari: 424
Comentează add

Preşedintele, premierul, secretarul de stat Raed Arafat şi mai mulţi miniştri discută despre măsurile de după 15 iunie.

Discuții despre măsurile de după 15 iunie

radiojurnal

Foto. gov.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis discută de la această oră cu premierul Ludovic Orban, cu secretarul de stat Raed Arafat şi cu mai mulţi miniştri despre măsurile de gestionare a epidemiei de coronavirus.

La finalul şedinţei, şeful statului va susţine o declaraţie de presă, potrivit unui comunicat oficial. Autorităţile au anunţat că din 15 iunie ar urma să ia noi măsuri de relaxare, fiind aşteptate redeschiderea mall-urilor şi accesul şi în interiorul restaurantelor.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, însă că nu se poate vorbi despre o relaxare totală a măsurilor de prevenire a infecţiilor cu coronavirus, pentru că nu există încă o scădere constantă a numărului de cazuri noi.

Şi ministrul sănătaţii, Nelu Tătaru, spunea zilele trecute că este posibil ca starea de alertă să rămână în vigoare şi după 15 iunie, ţinând cont de evoluţia epidemiei după prima etapă de relaxare. În schimb, patronatele din turism cer reluarea cât mai rapidă a activităţii în domeniu şi eliminarea restricţiilor la călătoriile în străinătate.


Etichete (ii)discutii15 iuniepandemie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live