Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DINCOLO DE ZIDURI Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Martie 2017
Vizualizari: 485
Comentează add

Sindicaliştii din poliţie nu au primit ieri răspuns de la reprezentanţii Ministerului de Interne, pentru mărirea salariului de bază. S-a ajuns la un acord asupra unor amendamente.

Discuţia de majorare a salariilor poliţiştilor a rămas deschisă

radiojurnal

  Dumitru Coarnă foto:stireacalda.ro

Sindicaliştii din poliţie, care s-au întâlnit ieri, cu reprezentanţii Ministerului de Interne, nu au primit răspuns la solicitarea de mărire a salariului de bază.

Cele două părţi au ajuns la un acord asupra unor amendamente care vor fi depuse la Ordonanţa de Urgenţă 9, aflată pe rolul Camerei Deputaţilor.  

Potrivit reporterului nostru, Daniela Mănuţă, poliţiştii ar urma să aibă un spor de permanenţă de 40% şi un spor de 100% pentru zilele de weekend şi de sărbătoare.

Când vor continua discuţiile, explică liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă.

Dumitru Coarnă: "A rămas deschisă discuţia pe acea majorare salarială de 20%. Săptămâna asta sperăm noi să ne punem de acord, pentru că va trebui să primim şi proiectul unitar al legii salarizării, proiect pe care doamna ministru Vasilescu s-a angajat săptămâna trecută să ni-l pună la dispoziţie joi, cel târziu vineri, şi în acest ansamblu o să vedem şi cum, şi în ce constă această majorare salarială de 20%, deci practic nu avem o soluţie pentru majorarea salarială în acest moment, dar discuţia rămâne deschisă." 

 

Etichete sindicaliştipoliţiesalariul de bazămajorare salarială

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live