Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Joi, 29 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

30 Octombrie 2018
Vizualizari: 1841
Comentează add

Funcţia "Discover feed" reprezintă o schimbare majoră pentru motorul de căutare, deoarece Google începe să acorde din ce în ce mai multă atenție informațiilor noi şi actualizate.

"Discover feed" o funcţie Google de căutare rapidă pe telefoanele mobile

rador

 

Discover feed, o nouă funcție în oferta Google, anunțată luna trecută în cadrul sărbătoririi celei de-a 20-a aniversări a acestui gigant intranet, a început să ajungă încet-încet la clienți.

Discover feed este destinată utilizatorilor de telefonie mobilă, cărora le oferă mai multe comenzi rapide de căutare prin Google. Cele mai multe comenzi rapide sunt menite să acceseze știrile recente, dar prin intermediul lor se pot obține prognoze meteo curente, rezultate sportive și alte știri.

Noul upgrade reprezintă o schimbare majoră pentru cel mai popular motor de căutare din lume, deoarece Google începe să acorde din ce în ce mai multă atenție informațiilor noi şi actualizate.

Și aceasta înseamnă că atunci când se face o căutare, noua funcţie va încerca să determine termenul  respectiv înainte de a-l introduce în browser. Pe de altă parte, Google Chrome oferă deja utilizatorilor mai multe destinații de căutare sugerate, care apar imediat după deschiderea unui nou card.

Discover feed poate fi utilizată în browserele Chrome și Safari, atât pe platformele Android, cât și pe platformele iOS. Pentru moment, acesta este disponibil doar pentru utilizatorii din Statele Unite, dar va fi disponibil în curând şi în alte părți ale lumii.


Etichete ştirivitezăGoogleDiscover feedChromeSafari

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live