Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTERPELĂRI PARLAMENTARE Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

27 Ianuarie 2021
Vizualizari: 80
Comentează add

Directorul TikTok pentru Rusia a fost invitat la discuții în Duma de Stat

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Preşedintele Comisiei Dumei de Stat a Rusiei responsabilă de investigarea cazurilor de ingerinţă străină în afacerile interne ale Rusiei, Vasili Piskarev, a declarat că directorul general al aplicaţiei TikTok din Rusia, Serghei Sokolov, a fost invitat la o întâlnire cu deputații Dumei pentru a examina problemele care s-au acumulat faţă de conducerea acestei aplicaţii, anunţă Agenţia de presă TASS.


"Președintele Comisiei Dumei de Stat responsabilă de investigarea cazurilor de amestec din partea statelor străine în afacerile interne ale Rusiei, Vasili Piskarev, l-a invitat la o rundă de convorbiri pe Sergei Sokolov, directorul general al TikTok din Rusia, la sediul Dumei de Stat", se menționează în comunicatul remis presei.

În comunicat se mai subliniază faptul că membrii comisiei au pregătit mai multe întrebări faţă de această companie, care ar trebui examinate. De asemenea, scopul acestei discuţii indică şi dorinţa de a "stabili cooperarea pe viitor".

Roskomnadzor, Agenția Federală pentru supravegherea comunicațiilor şi mass-media, a transmis recent o solicitare, prin care cere TikTok să oprească difuzarea informațiilor ce vizează implicarea minorilor în acțiuni ilegale.


Etichete Tik TokVasili PiskarevTikTokSerghei SokolovRoskomnadzor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live