Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Ianuarie 2022
Vizualizari: 333
Comentează add

Directorul Adrian Criț a cerut instituțiilor statului să intervină pentru ca decizia justiției, care a declarat grevă ilegală, să fie pusă în executare.

Directorul STB, A. Criț: Cer instituțiilor statului să intervină #grevaSTB

radiojurnal

FOTO: stbsa.ro

UPDATE ora 17.00: STB - 188 de vehicule erau pe traseu duminică la ora 16.00

Un număr de 188 de vehicule erau pe traseu duminică, la ora 16:00, dintr-un total programat de 762, cele mai multe fiind tramvaie şi troleibuze, spune directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti, Adrian Criţ, citat de Agerpres.

Astfel, pe traseele din Capitală circulau la ora 16:00 un număr de 88 de tramvaie, dintr-un total programat de 172, respectiv 77 de troleibuze din 100 de vehicule programate, în timp ce numărul autobuzelor era de 23, dintr-un total de 490 de autobuze programate pentru duminică.

La tramvaie, niciun vehicul programat nu ieşise duminică pe traseu din Depoul Giurgiului, dar ieşiseră toate tramvaiele programate din Depourile Bucureştii Noi şi Victoria.

La troleibuze, niciun vehicul programat nu ieşise din Depoul Bujoreni, dar ieşiseră toate troleibuzele programate din depourile Bucureştii Noi şi Berceni.

La autobuze, din depourile Bujoreni, Ferentari şi Alexandria nu ieşise duminică niciun vehicul din cele programate. De altfel, autobuzele sunt cele mai puţin prezente în trafic: din Depoul Titan, care avea cel mai mare număr de autobuze programate pentru duminică - 78, doar 5 maşini erau pe traseu duminică la ora 16.

--știrea inițială--

Greva de la Societatea de Transport București a intrat astăzi în cea de-a patra zi, mare parte din șoferi și vatmani refuzând să lucreze.

Conducerea STB a anunțat în această după amiază că pe traseu sunt 183 de autovehicule din circa 800.

Directorul Adrian Criț a cerut instituțiilor statului să intervină pentru ca decizia justiției, care a declarat grevă ilegală, să fie pusă în executare.

Câteva sute de angajați au protestat dimineață la autobaza Titan, unde au fost trimise și forțe de ordine.

Liderul sindicatului reprezentativ, Vasile Petrariu, a afirmat că oamenii își asumă toate riscurile pentru a continua protestul și a subliniat că demisia directorului general ar fi singurul lucru care ar aplana conflictul de muncă.


Etichete stbgrevaadrian critpetrariutraseu(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live