Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII DE WEEK-END (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

10 Ianuarie 2021
Vizualizari: 397
Comentează add

Directorul general CFR Călători despre dezvoltarea turismul feroviar

alex-lancuzov

Arhivă foto: Răzvan Stancu.

CFR Călători operează de astăzi pe ruta Brad-Gura Honţ-Ineu-Arad şi retur, deservind astfel toate localităţile din parcurs, a anunţat operatorul feroviar naţional într-un comunicat de presă.

Preluarea de către CFR Călători a acestei rute are loc după ce un operator privat de transport feroviar de călători a renunţat la acest traseu.

La aceste trenuri sunt valabile toate facilităţile pentru elevi, studenţi, pensionari şi restul categoriilor stabilite prin acte normative.

Directorul general CFR Călători, Dan Costescu:


Dan Costescu: Noi am avut, evident, în vedere, în primul rând, rezolvarea problemelor imediate ale comunităţii - e vorba de legătura cu locurile lor de muncă, cu aprovizionarea, cu spitalele, cu şcolile copiilor - aceste lucruri au fost pe primul loc pentru noi pentru că ele nu puteau rămâne fără soluţie, dar este practic ruta dintre Crişana şi Ţara Moţilor, este extraordinar pentru turism, aproape este Muntele Găina, sunt toate muzeele minelor, sunt căile ferate  înguste, care sunt iarăşi un obiectiv turistic în sine - toate aceste lucruri pot fi grupate şi această componentă a turismului feroviar poate să însemne un mare plus pentru zonă, care este superbă.


Etichete cfrdan costescu(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live