Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

21 Ianuarie 2022
Vizualizari: 324
Comentează add

Liderul sindical Valer Ciobănescu a vorbit la Radio România Actualități despre situaţia membrilor sindicatului din STB pe care îi reprezintă.

Directorul general al STB „nu a greşit cu nimic”

alex-lancuzov

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, are programate la această oră discuții cu șefii de autobaze și depouri de la societatea municipală de transport. El le va transmite acestora că Primăria dorește ca hotărârea judecătorească de suspendare a grevei să fie respectată, dar și să înțeleagă problemele care pot fi rezolvate. Reporterul RRA, Alexandru Lancuzov, a stat de vorbă cu liderul celui de-al doilea sindicat ca mărime de la STB.

Reporter: Domnule Valer Ciobănescu, de ce nu ies totuși pe traseu, fiind vorba de a doua zi de protest, fiind vorba de o decizie executorie a instanței?

Valer Ciobănescu: Pentru că s-au încăpățânată ceară demisia directorului general. Directorul general nu a greşit cu nimic. Eu chiar l-am apreciat anul trecut că a făcut decontările pentru biletele de odihnă şi tratament în mod nediscriminatoriu.

Reporter: Membrii de sindicat riscă deschiderea unor dosare penale?

Valer Ciobănescu: Riscă concedierea, riscă dosare penale, clar. Unde e lege, nu e tocmeală. Problema e alta: dacă eu am 10%, din 100 de şoferi, 10 sunt ai mei. Cum să iasă ăia, că deja sunt obstrucţionaţi de ceilalţi și huiduiţi?!


Etichete (ii)grevastb

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live