Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Şarpe

20 Martie 2017
Vizualizari: 487
Comentează add

Este una din rarele audieri publice ale Comisiei reunite şi nu este de aşteptat ca cei doi să dezvăluie prea mult din ce ştiu.

Directorii FBI şi NSA audiaţi în Congresul SUA pe tema legăturilor cu Rusia

radu-sarpe

  Foto: Arhivă.

Directorul FBI şi cel al Agenţiei Naţionale de Securitate (NSA) din Statele Unite sunt audiaţi luni, 20 martie, în Comitetul pentru servicii secrete al Congresului american pe tema eventualelor legături între Rusia şi campania electorală a preşedintelui Donald Trump.

Potrivit Reuters este una din rarele audieri publice ale Comisiei reunite şi nu este de aşteptat ca cei doi să dezvăluie prea mult din ce ştiu. Şeful Comisiei din Camera Reprezentanţilor, republicanul Devin Nunes a declarat într-un interviu pentru FoxNews că până acum nu sunt dovezi că echipa preşedintelui ar fi complotat cu Rusia în timpul campaniei.

Cu toate acestea, după cum remarcă BBC, doi membri marcanţi ai administraţiei, ministrul justiţiei şi consilierul prezidenţial pe probleme de securitate au fost prinşi în scandal după ce s-a aflat că au avut convorbiri cu ambasadorul Rusiei, înainte de a deveni persoane oficiale.

Totodată Nunes a repetat că nu s-au adeverit nici acuzaţiile preşedintelui Trump, potrivit căruia convorbirile i-ar fi fost interceptate la ordinul predecesorului său, Barack Obama.


Etichete Devin NunesCongres SUAaudieriTrumpRusiaPutinBarack Obama

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live