Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 15 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Ianuarie 2014
Vizualizari: 1313
Comentează add

Directorii de la Liceul "Floria Capsali" şi Şcoala "Sfântul Andrei" au fost demişi din cauza unor deficienţe manageriale, a spus purtătorul de cuvânt al ISMB.

Directorii de la Liceul "Capsali" şi "Sfântul Andrei", demişi

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Unităţile de învăţământ pentru care părinţii au depus reclamaţii pe tema strângerii de bani pentru diverse acţiuni vor fi sub monitorizare permanentă.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis, vineri, ca Şcoala "Sfântul Andrei", Colegiul "Costin Kiriţescu", Liceul "Nicolae Iorga", Liceul de coregrafie "Horia Capsali" şi Grădiniţa "Scufiţa Roşie" să predea rapoarte lunare către consiliul de administraţie al inspectoratului de învăţământ.

În plus, după finalizarea anchetelor deschise, s-a decis încetarea detaşării directoriilor Şcolii "Sfântul Andrei" şi al Liceului "Horia Capsali" pentru deficienţe în activitatea managerială.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Bucureşti, Marian Banu, a precizat că anchetele au vizat fiecare caz în parte.

"Consiliul de Administraţie al inspectoratului şcolar a hotărât în cazul Şcolii Gimnaziale "Sfântul Andrei" încetarea detaşării doamnei Hoară Camelia din funcţia de director pentru deficienţă în activitatea managerială", a spus Marian Banu.

Acesta a mai declarat că "s-a decis monitorizarea permanentă prin inspectorii şcolari ai unităţii de învăţământ cu raportare lunară, în cadrul Consiliului de Administraţie al inspectoratului şcolar, introducerea unităţii de învăţământ în calendarul inspecţiilor generale".

"Cercetarea cadrelor didactice implicate a fost făcută la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ", a mai spus purtătorul de cuvânt al ISB, Marian Banu.


Etichete şcolipărinţiplângeriinspectoratliceeMarian Banu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live