Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

3 August 2019
Vizualizari: 524
Comentează add

DIICOT: Probele ADN sunt ale Alexandrei

-

   Foto: Agerpres / ,,Casa Groazei,, - Caracal

DIICOT a confirmat astăzi că rămăşitele umane găsite la locuinţa din Caracal a lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei Măceşanu. Între timp, la casa bărbatului continuă cercetările efectuate de echipe complexe, formate din procurori, poliţişti şi criminalişti. 

DIICOT a anunţat astăzi că, în urma analizelor de laborator ale probelor, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, și anume, al Alexandrei Măceșanu.

După cum se arată într-un comunicat, această concluzie a fost comunicată DIICOT, aseară, de către reprezentanți ai Institutului de Medicină Legală, urmând ca astăzi să fie transmis și raportul specialiștilor, conținând aceleași date.

Familia victimei a fost anunțată de îndată, pentru ca aceasta să nu afle vestea din alte surse de informare. Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, care a anunțat primul aseară rezultatul analizelor, a afirmat într-o postare pe Facebook că va cere o contraexpertiză internațională, întrucât nu crede că adolescenta a fost într-adevăr arsă la locuința lui Gheorghe Dincă.

Între timp, la Caracal continuă investigațiile, după ce ieri au fost ridicate noi fragmente osoase, care urmează să fie analizate din punct de vedere genetic și antropologic.


Etichete ADNCaracalAlexandraADNprobe

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live