Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA (R) Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Mai 2020
Vizualizari: 450
Comentează add

DGA marcheză 15 ani de activitate, ca structură specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei.

DGA marcheză 15 ani de activitate

radiojurnal

Foto: antifrauda.ro.

Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne marcheză astăzi 15 ani de activitate ca structură specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei. DGA Sălaj o avut în această perioadă o activitate intensă care a presupus inclusiv operațiuni în afara țării.

Reporter: Adrian Lungu - În 15 ani de activitate, principala preocupare a lucrătorilor Direcției Generale de Anticorupție a vizat în primul rând prevenirea corupției, dar și promovarea legalității, integrității și onestității - a declarat pentru Radio România Actualităţi comisarul de poliţie Lesuțan Carmen din cadrul Serviciului judeţean Anticorupţie Sălaj.
Lesuțan Carmen: Mesajul nostru rămâne același: de toleranță zero pentru infracțiunile de corupție! Şi îndemnăm în continuare cetățenii și lucrătorii MAI să ia atitudine împotriva faptelor de corupție, să ne sesizeze cu toată încrederea la call center-ul anticorupție, pus la dispoziția cetățenilor, 0800.806.806. Este o linie apelabilă gratuită, atât din rețelele fixe, cât și cele mobile.

Reporter: În Sălaj, lupta anticorupţie s-a concretizat prin instrumentarea unor cazuri cu impact la nivelul comunităţii.
Lesuțan Carmen: Cel în care au fost implicaţi investigatori sub acoperire şi care au fost instrumentat inclusiv pe teritoriul Ungariei în baza unei comisii rogatorie şi a vizat anihilarea unei rețele infracționale care se ocupa cu procurarea frauduloasă a permiselor de conducere ungurești, dar și cel de la Rezervele Statului din Jibou, Var, unde prejudiciul a fost de circa trei milioane de dolari.

Reporter: Populația este îndemnată să nu rămână indiferentă la faptele de corupție și să sesizeze lucrătorii Direcției Generale Anticorupție ori de câte ori este nevoie./rpa


Etichete (ii)dgacoruptiesalaj

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live