Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

22 Februarie 2021
Vizualizari: 137
Comentează add

De la ora 17:00, în plenul Camerei Deputaţilor este aşteptat premierul Florin Cîţu, la solicitarea PSD, pentru a participa la dezbateri politice în cadrul "Orei prim-ministrului".

Dezbatere pe tema bugetului în parlament

florin-lepadatu

  Foto: Agerpres.

O dezbatere pe tema bugetului pe anul în curs are loc, luni după-amiază, la parlament, în prezenţa premierului Florin Cîţu.

Şeful guvernului a fost invitat de PSD pentru a oferi explicaţii despre acest document şi elementele care au stat la baza construcţiei bugetare.

Proiectul bugetului a fost adoptat, săptămâna trecută, de guvern şi urmează să intre în dezbaterea legislativului după ce va fi stabilit un calendar.

Reporterul RRA Alina Stănuţă relatează:" De la ora 17:00, în plenul Camerei Deputaţilor este aşteptat premierul Florin Cîţu, la solicitarea PSD, pentru a participa la dezbateri politice în cadrul "Orei prim-ministrului". Social-democraţii vor să afle de la premierul liberal detalii despre Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pe care îl va înainta România, până la sfârşitul lunii aprilie, către oficialii europeni de la Bruxelles. Cel mai probabil, astăzi va avea loc şi o şedinţă a conducerii legislativului, pentru a decide calendarul dezbaterii şi votului proiectului legii bugetului de stat şi al celui al asigurărilor sociale pentru anul în curs, adoptate vineri seara de executiv. După ce se depun amendamentele, acestea vor fi analizate în comisiile de specialitate, pentru ca apoi să intre în atenţia comisiilor reunite de buget toate sumele alocate ordonatorilor de credite. Apoi, proiectul de buget este supus votului în plenul reunit al parlamentului. Astăzi, la Senat, este aşteptat votul final pe mai multe proiecte de lege iniţiate de parlamentari PSD în legislatura trecută şi care vizează domeniul justiţiei. Toate au rapoarte de respingere.", conform Rador.


Etichete parlament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live