Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

7 Februarie 2018
Vizualizari: 1166
Comentează add

În cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg, în Parlamentul European se dezbate tema: „Amenințări la adresa statului de drept provocate de reforma sistemului judiciar din România”.

Dezbatere în parlamentul European despre sistemul judiciar din România

radu-dobritoiu

 Parlamentul European organizează miercuri, în cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg, dezbaterea cu tema "Ameninţări la adresa statului de drept provocate de reforma sistemului judiciar din România", potrivit unui comunicat al instituţiei europene.

În fereastra de mai jos puteţi urmări în direct dezbaterile din Parlamentul European de la Strasbourg. Selectaţi din partea jos a ferestrei limba română.

Potrivit agendei dezbaterii, Vera Jourova, comisarul european pentru Justiţie, Consumatori şi Egalitate de Gen, va susţine un discurs. Totodată, va exista o luare de poziţie din partea unui reprezentant al Consiliului UE.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader va fi prezent în sală la dezbaterea din Parlamentul European referitoare la justiţia din România, dar nu va lua cuvântul, fiind o dezbatere politică.


Etichete Dezbatere Strasbourgdezbatere legile justitieiParlamentul EuropeanMonica MacoveiCristian PredaMircea DiaconuNorica Nicolai

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live