Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Marţi, 04 August

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Pompilius Onofrei

22 Noiembrie 2013
Vizualizari: 2141
Comentează add

Timp de doua zile, 60 de deţinuţi din 6 penitenciare româneşti au oferit publicului prezent în număr mare la Teatrul Nottara din capitală spectacole de teatru.

Deţinuţi, transformaţi în actori Deţinuţi, transformaţi în actori - Conține audio

pompilius-onofrei

Foto: Arhivă.

Timp de doua zile, 60 de detinuti din 6 penitenciare romanesti, cumuland nu mai putin de 633 de ani de detentie, au oferit publicului prezent in numar mare la Teatrul Nottara din capitala spectacole de teatru in cadrul celei de-a 5-a editii a Festivalului "EXIT - MultiArt" pentru Detinuti.

Echipele educativ-recreationale care lucreaza de ani buni in penitenciarele din Arad, Baia Mare, Braila, Codlea, Jilava si Rahova, au prezentat productii teatrale de renume, precum Macbeth dupa Shakespeare, sau Biloxi-Blues de Neil Simon, dar si creatii proprii ale unor detinuti-dramaturgi.

Manifestarea, desfasurata in cadrul proiectului "Viata dupa gratii" - a reunit si o expozitie de lucrari originale - sculpturi, picturi, felicitări, lucrări origami sau quilling etc. – fiind deschisă gratuit publicului.

Festivalul de Teatru "Exit - MultiArt" pentru Deţinuţi, eveniment unic în spaţiul cultural european, este un eveniment sprijinit de proiectul „Viaţa după gratii” si a fost organizat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor.


Etichete deţinuţiteatru Nottarapiese de teatruviaţa după gratii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live