Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

11 Ianuarie 2017
Vizualizari: 1449
Comentează add

Primarul Municipiului Galaţi, Ionuţ Puchianu, a făcut o evaluare a acţiunii de deszăpezire şi spune că faţă de anii trecuţi lucrurile au mers mai bine.

Deszăpezire cu GPS-ul la Galați

maria-mandita-galati

Foto. Arhivă.

Ninsoarea abundentă i-a făcut pe gălăţeni să-şi lase maşinile acasă şi să circule, astăzi, cu mijloacele publice de transport.

Municipalitatea le-a pus gratuit la dispoziţie tramvaie şi autobuze.

Deşi primăria susţine că a mobilizat astăzi peste 150 de utilaje de deszăpezire, nu toate străzile au fost curăţate de zăpadă, fapt care a îngreunat traficul în special în prima parte a zilei, când elevii din municipiul Galaţi au mers la şcoală. (...) Pe de altă parte, primarul Municipiului Galaţi, Ionuţ Puchianu, a făcut o evaluare a acţiunii de deszăpezire şi spune că faţă de anii trecuţi lucrurile au mers mai bine şi pentru că a avut posibilitatea să monitorizeze prin GPS utilajele de deszăpezire. 

Ionuţ Puchianu: ”Urmărim pe GPS unde se află maşinile în timp real, atât ale noastre, cât şi ale subcontractorilor. Pentru anul viitor va fi un sistem şi mai performant.

”La anul vom putea da GPS pentru fiecare utilaj în parte al tuturor subcontractorilor, pentru că în momentul de faţă îi vedem pe mare parte din ele, nu absolut toate”. 

Pentru noaptea următoare, când  intră în vigoare avertizarea de polei, Primăria Municipiului Galaţi va acţiona în oraş cu 14 sărăriţe, în depozitele municipalitătii existând 2.000 de tone de material antiderapant. 

Tot în judeţul Galaţi, doi oameni au murit, astăzi, din cauza frigului.

Mai multe drumuri sunt blocate, iar trenurile care circulă pe relaţia Galaţi-Mărăşeşti şi Tecuci-Mărăşeşti au fost anulate.
 


Etichete deszăpezireGPSGalațiprimarul Municipiului GalaţiIonuţ Puchianu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live