Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL * Meteo * Sport Vineri, 10 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Decembrie 2017
Vizualizari: 795
Comentează add

Primele trei destinaţii alese de români pentru a-şi petrece Anul Nou sunt Braşov, Predeal şi Poiana Braşov, dar şi sejururile în străinătate.

Destinaţii preferate de români pentru petrecerea revelionului

radiojurnal

Piaţa Sfatului din Braşov de Revelion foto: youtube.ro

Primele trei destinaţii alese de români pentru a-şi petrece Anul Nou sunt Braşov, Predeal şi Poiana Braşov, dar şi sejururile în străinătate se află în topul preferinţelor pentru noaptea dintre ani.

Astfel, potrivit unei analize hoteliere, turiştii de la noi din ţară au ales în general destinaţii externe. Pe locul patru se află Dubai, cea mai scumpă, apoi cei ce vor merge peste hotare aleg oraşe din ţările vecine - Viena, Budapesta sau Praga -, dar şi staţiunea bulgară Bansko.

Preţurile pe care românii sunt dispuşi să le aloce oscilează între între 580 de lei la Braşov şi o mie de lei pentru un sejur la Sinaia. Cei care ajung pe litoral, la Mamaia, plătesc cel mai puţin - 260 de lei.

O excursie în Dubai este cea mai scumpă - 1.422 de lei pe noapte, iar la Amsterdam - 920 de lei/noapte. Alte oraşe europene unde românii vor sărbători Revelionul sunt Paris, Roma, Istanbul şi Barcelona.


Etichete Destinaţii preferate de românipetrecerea revelionului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live