Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Cezar Andrei

2 Martie 2011
Vizualizari: 7970
Comentează add

Difuzată de Radio România Actualităţi în fiecare miercuri începând cu ora 23, emisiunea "Noaptea şlagărului românesc" se apropie de împlinirea unui deceniu de existenţă.

Despre Noaptea şlagărului românesc

cezar-andrei

11 mai

Această ediţie din 11 mai 2011 a fost ''patronată '' de Mr Smiley, adică de zâmbete, de chipuri senine chiar si al celor care au ascultat emisiunea-de ce nu?

Motto-ul emisiunii a fost ''Zâmbeşte, viaţa e frumoasă!".

 

Aş zice că nu doar inceputul ediţiei din 11mai a incercat sa fie conform cu indemnul ales ci şi ceea ce a urmat. Mesajele -destul de multe – au fost răspunsul la tema dată, legată de un subiect frumos dar care poate e cam rar intâlnit de oameni, fiind mai degraba o noţiune - cea de Fericire!

 

Rubrica Juniorii şlagărului românesc ,ajunsă la a 3a ediţie - autoare Dora Vişan - a oferit 3 melodii căntate de concurenţi romani care au participat la Concursul Internaţional pentru copii Sanremo 2011 unde locul de frunte a revenit României datorită evoluţiei de excepţie a lui Ştefan Atargoviţoaie şi unei melodii deosebite semnată Jolt Kerestely cel care a fost prezent şi-n emisiune, telefonic, cu prilejul aniversării zilei de naştere.

 

N-au lipsit nici dedicaţiile şi nici muzica, fiind ascultate 55 de melodii românesti marea majoritate fiind chiar Şlagăre româneşti autentice !

 

Şi această ediţie ca şi cele precedente s-a bucurat de partciparea S V Dan, de această dată ea contribuind la realizarea portretului Aurelian Andreescu, a Dorei Vişan care continuă cu succes serialul dedicat tinerelor talente ale muzicii uşoare româneşti ”Juniorii şlagărului românesc” Concursul, complet diferit de cel de până acum a fost difícil dar s-a terminat cu bine, Viorel din Arad caştigând două cd-uri.

 

În rest muzică, foarte multă: cam 70 de cântece în 4 ore. O noapte românească pe cinste, realizată de data asta de Dora Visan, Anastasia Lazariuc, Nicolae Cargea (invitaţi la interviuri) S V Dan şi Cezar Andrei. Sărbători Fericite.

 

Difuzată de Radio România Actualităţi în fiecare miercuri începând cu ora 23, emisiunea "Noaptea şlagărului românesc" se apropie de împlinirea unui deceniu de existenţă.

În fiecare miercuri noaptea, muzica uşoară romanească, prin şlagarele ei, a fost în casele dumneavoastră adusă de Adriana Marian, Sanda Valeria Dan, Nicolae Gagiu, Liviu Zamora sau de cel care scrie aceste rânduri, în calitate de producător şi realizator, Cezar Andrei.

După aproape 450 de ediţii, Noaptea şlagărului românesc continuă sa fie un pilon de bază în promovarea muzicii uşoare româneşti, autorilor şi interpreţilor ei, mulţi invitaţi în emisiune, spre satisfacţia, exprimată telefonic, prin SMS ori scrisori,de mulţi ascultători.

Pentru a le menţine interesul faţă de muzica românească, spre a le răsplati fidelitatea şi a veni în întâmpinarea aşteptărilor şi altor categorii de ascultători, îndragostiţi de muzica uşoara românească, pentru a-i informa cât mai exact si spre a le afla preferinţele, deschidem aceasta pagină a emisiunii pe site-ul româniaactualitaţi.ro.

Pentru o comunicare mai eficientă a părerilor dumneavoastră vă punem la dispoziţie şi o adresă de mail: noapteaslagarului [at] radioromania.ro

Ea va înlesni schimburile de idei şi informatii între actualii realizatori: Georgeta Cernat, Dora Vişan, Mihai Elekeş, Andrei Cezar şi dumneavoastră, schimburi exprimate, ca de obicei, cu sinceritate, obiectivitate şi care vor avea ca subiect strict doar emisiunea în sine.


Etichete Noaptea şlagărului românescemisiunemuzică

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live