Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

1 August 2021
Vizualizari: 214
Comentează add

Polițiștii de frontieră de la Calafat au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui vapor aproximativ 2.000 de tone de deșeuri din diferite materiale transportate ilegal

Deșeuri din diferite materiale transportate ilegal din Ungaria

-

Polițiștii de frontieră de la Calafat au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui vapor aproximativ 2.000 de tone de deșeuri din diferite materiale transportate ilegal din Ungaria. Deșeurile conțineau materiale plastice și reziduri metalice contaminate cu substanțe periculoase, dar și cabluri având conținut de ulei gudron și alte substanțe toxice.

Toate aceste bunuri nu îndeplineau condițiile legale pentru a fi introduse în țară. Comandantul echipajului era un cetățean român de 65 de ani, iar transportul urma să ajungă în Turcia. Autoritățile române nu au permis intrarea în țară a acestor deșeuri, pentru că, potrivit legii, pe timpul efectuării transferului este interzisă amestecarea acestora și, în același timp, nu s-a putut face dovada unei gestionări corecte privind sănătatea oamenilor și a mediului.


Etichete (ii)deseuricalafatungaria

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live