Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Decembrie 2015
Vizualizari: 812
Comentează add

Deputatul Florin Popescu este acuzat ca şi-a folosit influenţa funcţiei de conducere într-un partid în scopul obţinerii de foloase necuvenite. Decizia nu este definitivă.

Deputatul Florin Popescu, condamnat la doi ani închisoare cu executare

radiojurnal

Deputatul Florin Popescu. Arhivă foto: wikimedia.org.

Deputatul Florin Popescu a fost condamnat azi de ÎCCJ la doi ani închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat că a cerut zeci de tone de pui grill pe care le-a distribuit în scop electoral la alegerile locale din 2012.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

În iunie 2014, procurorii anticorupţie au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a deputatului Florin Popescu.

El este acuzat ca şi-a folosit influenţa funcţiei de conducere într-un partid în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

Procurorii susţin că acesta a cerut zeci de tone de pui grill de la persoana denuţătoare pe care le-a distribuit ulterior în scop electoral la alegerile locale din 2012, când a candidat pentru obţinerea unui nou mandat în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

În cazul lui Florin Popescu, DNA a solicitat Camerei Deputaţilor încuviinţarea arestării preventive a deputatului, însă cererea a fost respinsă.

El le-a cerut atunci colegilor săi să nu îl considere un pericol public, argumentând că nu s-a opus bunului mers al Justiţiei.


Etichete Deputatul Florin Popescucondamnareinchisoreexecutarednapui grill

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live