Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 24 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulia Gherman

3 Martie 2016
Vizualizari: 1125
Comentează add

Andreea Paul susţine că nu modificarea legislaţiei este soluţia pentru depăşirea situaţiei financiare a Televiziunii ci depolitizarea.

Deputatul Andreea Paul: nu modificarea legislaţiei este soluţia pentru SRTv

iulia-gherman

Andreea Paul. Foto: Arhivă.

Deputatul PNL Andreea Paul susţine că nu modificarea legislaţiei este soluţia pentru depăşirea situaţiei financiare a Televiziunii Publice, ci depolitizarea, decăpuşarea şi restructurarea personalului acestei instituţii.

Într-un interviu pentru Radio România Actualităţi, Andreea Paul a subliniat că documentul aflat în dezbatere parlamentară de modificare a Legii de funcţionare a radioului şi televiziunii publice este neconstituţional, transformă consiliile de administraţie într-unul pur decorativ şi face impracticabil controlul parlamentar asupra celor doua instituţii.

Andreea Paul: "Nu legea este cea care a împins TVR-ul în situaţia dramatică în care se zbate astăzi, ci modul în care a fost condusă până în prezent. În condiţiile aceleiaşi legi, radioul public funcţionează şi marchează profit, an de an. A ne imagina că Televiziunea română va fi salvată prin intervenţii abrupte în lege în total dezacord cu mecanismul de funcţionare ale celor două instituţii nu numai că nu va produce salvarea Televiziunii publice dar riscă să producă grave perturbări în stabilitatea editorială şi financiară a Radioului public".


Etichete Andreea Paulnu modificarea legislaţiei este soluţia pentru depăşirea situaţiei financiare a Televiziuniidepolitizareadeputat pnlsrtvradio romaniacontrol parlamentar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live