Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA (R) Marţi, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Februarie 2021
Vizualizari: 174
Comentează add

Deputații continuă la această oră dezbaterea moțiunii simple depuse de PSD la adresa ministrului sănătății, Vlad Voiculescu.

Deputații continuă dezbaterea moțiunii simple contra ministrului sănătății

radiojurnal

  Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. FOTO: gov.ro.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (15 februarie, ora 18:00) - Realizator: Deputații continuă la această oră dezbaterea moțiunii simple depuse de PSD la adresa ministrului sănătății, Vlad Voiculescu. Suntem în legătură directă cu redactorul RRA acreditat la Parlament, Amalia Bojescu. Bună seara!

Reporter: Bună seara! Dezbaterile asupra moțiunii simple sunt în plină desfășurare, cu luări de cuvânt din partea reprezentanților grupurilor parlamentare. Moțiunea simplă a fost citită de deputatul PSD Alexandru Rafila. În textul moțiunii, social-democrații îl acuză pe ministru de faptul că nu a luat măsurile necesare pentru ca incendiul de la "Matei Balș" să nu fi avut loc. PSD susține că prin această moțiune critică lipsa de performanță a ministrului, pe care îl mai acuză că nu a dezvoltat centre de recoltare pentru accesul ușor al cetățenilor la testare cu teste PCR sau alte teste rapide și că nu a inclus medicii de familie și alte structuri sanitare în procesul de vaccinare.
 
Ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, a răspuns acuzațiilor aduse în moțiune precizând că autorul dezastrului din sistemul de sănătate este PSD și a adăugat că social-democrații au avut 12 miniștri ai sănătății, dintre care trei acum sunt anchetați de DNA.
 
Vlad Voiculescu a mai spus că se aștepta ca PSD să vină cu proiecte concrete de reformare a sistemului de sănătate.
Aici, la Camera Deputaților, dezbaterile continuă, însă votul asupra moțiunii simple se va da miercuri.
 
(PH)
 

Etichete motiune simplaPSDVlad Voiculescu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live