Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Decembrie 2013
Vizualizari: 1159
Comentează add

Conducerea Camerei Deputaţilor a trimis Comisiei Juridice dosarul de la ministrul justiţiei în cazul deputatului conservator Gheorghe Coman pentru care DNA solicită arestarea.

Deputat, acuzat de DNA că ar fi primit mită

radiojurnal

Deputatul PC Gheorghe Coman. Foto: cdep.ro

Conducerea Camerei Deputaţilor a trimis Comisiei Juridice dosarul primit de la ministrul justiţiei în cazul deputatului conservator Gheorghe Coman pentru care DNA solicită încuviinţarea arestării preventive.

Comisia Juridică se va reuni vineri la ora 10 şi are termen până luni, 23 decembrie, să analizeze dosarul şi să înainteze un raport Biroului Permanent.

Acesta se va reuni tot luni pentru a stabili o şedinţă de plen a Camerei Deputaţilor pentru data de 27 decembrie când urmează să se decidă calea de urmat în privinţa deputatului Gheorghe Coman.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi-a exprimat speranţa că deputatul conservator urmărit penal pentru fapte de corupţie îşi va da demisia şi a adăugat că acesta, ca orice alt cetăţean al României, trebuie să răspundă în faţa legii pentru faptele sale, potrivit redactorului Radio România Actualităţi, Alin Şerbănescu.


Etichete Gheorghe ComanPartidul ConservatorPSDUSLValeriu ZgoneaCamera DeputaţilorimunitateConstituţieflagrantmită

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live