Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Vineri, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Septembrie 2020
Vizualizari: 245
Comentează add

Confederația Patronatul Român anunță o nouă etapă în procesul de dezvoltare și schimbare.

Depășirea crizei, prioritate a Confederației Patronatul Român

radiojurnal

Confederația Patronatul Român anunță o nouă etapă în procesul de dezvoltare și schimbare.

 

Potrivit unui comunicat semnat de președintele Confederației Gheorghe Naghiu, un nou obiectiv a devenit prioritar: „sprijinul acordat membrilor și partenerilor, antreprenorilor români nemembri, pentru dezvoltarea afacerilor, pentru depășirea dificultăților, inclusiv cele generate de criza medicală.”

 

Astfel, potrivit sursei citate, Confederația Patronatul Român anunță:

1. A editat Revista Patronatului Român – https://revistapatronatuluiroman.ro/ , revistă online, cu misiunea de a facilita comunicarea între patronat, membri și parteneri, între patronat și mediul de afaceri românesc, un instrument ce pune la dispoziția membrilor și a mediului de afaceri informații utile pentru dezvoltarea managementului și a afacerilor.

 

2. Organizează Conferința Online a Confederației Patronatul Român: “Dezvoltare și inovație în afaceri”.

Sunt invitați să participe:

- membrii și partenerii Patronatului Român,

- oameni de afaceri români ce își îndreaptă atenția către mișcarea patronală ca o formă de sprijin, protecție și reprezentare a intereselor lor.

 

Conferința Online se va desfășura în data de 10 octombrie 2020. Evenimentul este deschis tuturor afacerilor, entitătilor și organizațiilor – indiferent de mărimea lor.

 

Ordinea de zi a conferinței cuprinde subiecte de actualitate pentru oamenii de afaceri, identificarea de soluții concrete: prezentarea revistei online: Revista Patronatului Român, surse de finanțare, investiții străine, prezentarea soluției practice de realizare a promovării brandurilor membrilor Patronatului și a creșterii volumului de vânzări/cumpărări, clienți/furnizori, informații despre piață și servicii auxiliare: - QBursa – Bursa de comerț - a Patronatului Român.

 

Lansarea oficială a Revistei Patronatului Român – moment festiv și mediatizat ce va marca îmbogățirea mediului de afaceri cu o voce reprezentativă, va avea loc în data de 05 noiembrie 2020, se mai arată în comunicat.


Etichete (ii)patronatlansareconferinta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live