Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * S Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Februarie 2019
Vizualizari: 720
Comentează add

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, susţine că directorul demis din Autoritatea Electorală Permanentă a refuzat "să îngroape ancheta finanţării PSD".

Demiterea directorului AEP este un abuz, susţine opoziţia

radiojurnal

 Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan Foto: Arhivă

Opoziţia consideră că demiterea directorului Departamentului de control al finanţării partidelor politice din AEP este un abuz.

Deputatul USR, Stelian Ion, susţine că motivul are legătură cu controlul declanşat la Autoritatea Electorală Permanentă cu privire la modul în care PSD a cheltuit subvenţia pentru partide.

"În mod absolut nelegal s-a scornit retroactiv un aşa zis motiv că acea persoană nu ar fi avut o declaraţie de neapartenenţă la un partid politic, deşi nu i-a fost cerută niciun moment această declaraţie şi nu a fost chemat niciodată să dea explicaţii cu privire la acest lucru. Deci este clar un abuz şi dacă această persoană va da în judecat Parlamentul României, cu siguranţă în opinia noastră va avea câştig de cauză, pentru că nu este admisibil să destitui aşa numai pentru că nu îţi mai este pe plac o anumită persoană şi că îndrăzneşte să pornească un control la partidul tău", consideră Stelian Ion.

La rândul său, liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, susţine că directorul demis din Autoritatea Electorală Permanentă a refuzat, "să îngroape ancheta finanţării PSD" şi îi solicită public lui Toma-Bogdan Costreie să atace în contencios acest act normativ.


Etichete USRStelian IonAutoritatea Electorală PermanentăRaluca TurcanPNLToma-Bogdan Costreiecontencios

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live