Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

20 Mai 2019
Vizualizari: 621
Comentează add

Noul preşedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski, a cerut ca şeful Serviciului de Securitate de la Kiev, procurorul general şi ministrul Apărării să demisioneze.

Demisii în lanţ la Kiev

sergiu-stet

 Kiev. Foto: Arhivă.

Demisii în lanţ la Kiev, ministrul ucrainean al Apărării, Stepan Poltorak, a demisionat, la scurt timp, după ce a anunţat că demisionează din funcţie şeful Serviciului de Securitate de la Kiev, SBU, Vasili Griţak, transmite RADOR.

Cei doi şi-au prezentat cererile de demisie în scris noului preşedintele al Ucrainei, Volodimir Zelenski, care a devenit luni oficial preşedinte al Ucrainei, a anunţat Agenţia de presă RIA NOVOSTI.

Anunţul cu privire la demisia celor doi a fost postat pe Facebook, într-o postare în care apare şi imaginea cu cererea de demisie a ministrului apărării. "Am onoarea!" a scris ministrul apărării în postarea sa de pe Facebook.

Luni dimineaţă, 20 mai, la Kiev, a avut loc ceremonia de învestire a lui Volodimir Zelenski în funcţia de preşedinte al Ucrainei.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a cerut ca şeful Serviciului de Securitate de la Kiev, Vasili Griţak, să demisioneze din funcţie. De asemenea, el a mai solicitat  demisiile procurorului general Iuri Luţenko şi a ministrului apărării, Stepan Poltorak.

Şeful Serviciului de Securitate de la Kiev, Vasili Griţak, a anunţat luni dimineaţă, pe 20 mai, că şi-a prezentat demisia de onoare.


Etichete Stepan PoltorakVolodimir ZelenskiKievArmatămilitarsiguranţăRusiaVasili Griţak,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live