Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Iulie 2020
Vizualizari: 518
Comentează add

MAE face demersuri în regim de urgenţă pe lângă autorităţile elene pentru fluidizarea traficului la punctul de frontieră Kulata-Promachonas.

Demersuri ale MAE în legătură cu punctul de frontieră Kulata-Promachonas

radiojurnal

La vama Promachonas, autorităţile elene îi testează pentru coronavirus pe toţi turiştii care vin din state ce nu sunt membre ale UE/ A public health worker collects a swab sample from a woman to test for the COVID-19 coronavirus at the Greek-Bulgarian border crossing in Promachonas on June 19, 2020. Sakis MITROLIDIS / AFP

MAE face demersuri în regim de urgenţă pe lângă autorităţile elene pentru fluidizarea traficului la punctul de frontieră Kulata-Promachonas, unde turiştii care vor să treacă din Bulgaria în Grecia cu autovehiculele au de aşteptat aproximativ 6 ore.

Aglomeraţia este generată de faptul că autorităţile elene îi testează pentru coronavirus pe toţi turiştii care vin din state ce nu sunt membre ale UE.

MAE îi avertizează totodată pe cetăţenii români că Grecia poate modifica fără preaviz condiţiile de intrare pe teritoriul naţional, în funcţie de numărul de cazuri noi de COVID-19, ce vor fi înregistrate pe parcurs.

Persoanele aflate în aşteptare, care se confruntă cu o situaţie de urgenţă, pot suna la misiunea dimplomatică a României în Republica Elenă şi la Consulatul General de la Salonic.


Etichete (ii)demersurikulatafrontiera

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live