Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Decembrie 2018
Vizualizari: 878
Comentează add

A fost publicat în Monitorul Oficial decretul prin care preşedintele Klaus Iohannis a prelungit cu un an mandatul generalului Nicolae Ciucă la şefia Statului Major al Apărării.

Decretul preşedintelui privind şeful SMAp, publicat în Monitorul Oficial

radiojurnal

A fost publicat în Monitorul Oficial decretul prin care preşedintele Klaus Iohannis a prelungit cu un an mandatul generalului Nicolae Ciucă la şefia Statului Major al Apărării (SMAp).

Şeful statului avertiza, ieri, într-un comunicat de presă, că întârzierea publicării acestui decret are grave consecinţe şi atrage răspunderea juridică a tuturor persoanelor implicate.

La finalul şedinţei CSAT de ieri, în care mandatul respectiv a fost prelungit, preşedintele Klaus Iohannis a precizat că propunerea făcută de ministrul Apărării pentru şefia Statului Major al Apărării, respectiv generalul Dumitru Scarlat, reprezentant al României la NATO şi Uniunea Europeană, nu respecta rigorile legii.

Premierul Viorica Dăncilă susţine însă că preşedintele nu are dreptul, potrivit legii, să prelungească mandatul şefului Statului Major al Apărării. 


Etichete stat majormonitorul oficialdumitru scarlatnicolae ciuca

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live