Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 04 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Octombrie 2020
Vizualizari: 204
Comentează add

Autoritățile caută soluții pentru suplimentarea numărului de paturi din spitale în contextul creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Declaraţii ale premierului Ludovic Orban la Timişoara

radiojurnal

Foto: gov.ro

Autoritățile caută soluții pentru suplimentarea numărului de paturi din spitale în contextul creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a declarat astăzi la Timișoara că se dorește ca toți pacienții care au nevoie să poată fi tratați și a subliniat că respectarea măsurilor de protecție reduce numărul oamenilor infectaţi.


Ludovic Orban: Noi avem un plan de creştere a capacităţii de tratare atât în secţile obişnuite, cât şi în secţiile de terapie intensivă care este gândit la nivel național și care urmărește creșterea constantă a numărului de paturi. Sigur că cel mai bine ar fi ca să fie respectate regulile de protecție sanitară de toți cetățenii, pentru că asta e cea mai sigură cale pentru a evita să se ajungă în situații cu un număr mare de infectați, un număr mare de persoane care sunt tratați în secțiile de terapie intensivă. Cu cât se îmbolnăvesc mai puţini, cu atât mai puțini vor ajunge în spital.

(RS)


Etichete ludovic orbantimisoaracoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live