Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Septembrie 2021
Vizualizari: 675
Comentează add

Președintele partidului, Ludovic Orban, a anunțat rezoluțiile adoptate.

Decizii ale Biroului Politic Naţional al PNL

radiojurnal

 Ludovic Orban. Foto: Arhivă/ Agerpres

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a decis în această dimineață ca termenul de depunere a candidaturilor pentru funcțiile de conducere în afară de cea de președinte să fie până joi, la ora 24:00, a declarat președintele partidului, Ludovic Orban.
 
El a adăugat că în această ședință au mai fost adoptate două rezoluții.
 
Ludovic Orban: A doua decizie a fost o rezoluție propusă de prim-vicepreședintele Rareș Bogdan, de combatere a extremismului, de condamnare a oricărei forme de apologie a dictaturii, a legionarismului, a sistemelor totalitare, de asemenea, o solicitare către cei de la USR PLUS să nu mai colaboreze cu cei de la AUR și o susținere a guvernului condus de Partidul Național Liberal. De asemenea, eu am propus o rezoluție simplă prin care se respingem orice formă de colaborare cu PSD. Ambele rezoluții au fost adoptate în unanimitate.
 
Pe de altă parte, președintele PNL a menționat că s-a decis ca toate persoanele care vin la congresul partidului de săptămâna viitoare să fie vaccinate sau să aibă un test COVID valid.
 
Azi se reunește și Consiliul Național al PNL, pentru a aproba modificarea statutului, astfel încât unele dintre ședințele forurilor de conducere să poată avea loc online, în contextul actualei pandemii.
 

Etichete pnlludovic orbanrezolutii(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live