Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

7 August 2020
Vizualizari: 180
Comentează add

Cele două etaje ale Spitalului Municipal din Bacău vor fi date în folosinţă Spitalului Judeţean, pe durata epidemiei de COVID-19.

Decizie la Bacău în contextul epidemiei de #covid

florin-lepadatu

În Bacău, cele două etaje ale Spitalului Municipal vor fi date în folosinţă Spitalului Judeţean, pe toată durata epidemiei de COVID-19.

Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Corespondentul nostru Gabriel Pop transmite:

Reporter: La Spitalul Municipal din Bacău au fost făcute amenajări pentru tratarea cazurilor COVID din judeţ. A fost pusă în funcţiune aparatura din dotarea celor două etaje, astfel încât primii pacienţi să poată fi preluaţi în cel mai scurt timp.

Liviu Miroşeanu, prefectul judeţului Bacău: Decizia a fost una fermă, de îndată, în aşa fel încât personalul medical să preia aparatura medicală, să începem operaţionalizarea întregului sistem, în aşa fel încât foarte repede să avem la dispoziţie atât paturile ATI necesare judeţului Bacău - şi aici vorbim de 12 până la 23 de paturi ATI la etajul V şi bineînţeles cele 114 paturi de la palierul IV al Spitalului Municipal, care vor fi gata să preia cazurile uşoare şi medii.

Reporter: După o perioada de stagnare, numărul cazurilor de COVID-19 a crescut, ajungându-se la o medie de 50 de cazuri confirmate zilnic, la nivel judeţean.


Etichete bacauspitalepidemie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live