Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

25 Ianuarie 2021
Vizualizari: 157
Comentează add

Lucian Bode a anunțat că a dispus înlocuirea adjunctului poliției capitalei, Radu Gavriș, din postul de coordonator al activităților de prevenire și combatere a efectelor pandemiei

Decizie a ministrului de interne, Lucian Bode

florin-lepadatu

 Ministrul de interne, Lucian Bode. Foto: Arhivă/ mt.gov.ro.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat astăzi că a dispus înlocuirea adjunctului poliției capitalei, Radu Gavriș, din postul de coordonator al activităților de prevenire și combatere a efectelor pandemiei.
 
De asemenea, ministrul a afirmat la un post de televiziune că va cere lămuriri privind modul în care informații și imagini din momentul controlului făcut vinerea trecută au ajuns în spațiul public, fără să fie asumate de nimeni.
 
Funcția lui Radu Gavriș va fi preluată de șeful interimar al Poliției capitalei, Bogdan Berechet - a mai anunțat ministrul de Interne.
 
Reamintim că Radu Gavriș a fost amendat pentru că ar fi fost surprins vineri, împreună cu mai mulți procurori, într-un local din București, deși restaurantele erau închise în acel moment.
 
Parchetul de pe lângă Tribunalul București a criticat difuzarea de imagini cu conținut selectiv de la acțiunea poliției. 

Etichete Lucian Bode

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live