Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

14 August 2019
Vizualizari: 561
Comentează add

Viorica Dăncilă a precizat că guvernul a obtinut rezultate, iar Călin Popescu Tăriceanu are miniştri în guvernul pe care-l critică.

Decizia luată de conducerea PSD privind remanierea guvernului va rămâne

florin-lepadatu

 

Premierul Viorica Dancilă a comentat, marţi, declaraţia liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, potrivit căruia nu vrea să facă parte dintr-un guvern care funcţionează din inerţie şi asupra căreia planează o impresie de incompetenţă ce trebuie ştearsă.

Viorica Dăncilă a precizat că guvernul a obtinut rezultate, iar Călin Popescu Tăriceanu are miniştri în guvernul pe care-l critică.

Ea a spus că aceste lucruri nu fac bine coaliţiei, precizând că ar fi preferat ca preşedintele ALDE să-şi prezinte nemulţumirile în interiorul coaliţiei, nu în presă.

Prim-ministrul a subliniat faptul că decizia luată de conducerea PSD privind remanierea guvernului va rămâne, la fel ca şi reajustarea programului de guvernare.

Declaraţiile vin în contextul în care liderul ALDE s-a arătat nemulţumit de remanierea executivului şi a respins ideea vehiculată că formaţiunea sa ar şantaja guvernul sau premierul pentru posturi guveramentale, relatează Rador.


Etichete Viorica Dancilă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live