Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIO NOCTURNA (continuare) Duminică, 02 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

George-Cristian Matei, Piteşti

17 Februarie 2016
Vizualizari: 1718
Comentează add

Câteva sute de părinți, bunici şi copii, au participat la un protest față de modul în care autoritățile sanitare au gestionat criza infecțiilor digestive grave la bebeluși.

Decesele copiilor din Argeș au scos sute de părinți în stradă la Pitești

george-cristian-matei-pitesti

Foto: George Cristian Matei.

Câteva sute de persoane, părinți, bunici, copii, au participat, miercuri seară, la un miting de protest față de modul în care autoritățile sanitare din județ au gestionat criza infecțiilor digestive grave la bebeluși.

Participanții la miting au aprins lumânări în memoria celor trei micuți decedați din Argeș și au spus în cor „Tatăl Nostru”.

Apoi, reprezentanții protestatarilor au dorit să poarte un dialog cu conducerea administrativă a județului Argeș.

Ei s-au întâlnit cu Prefectul Județului Argeș, Mihai Oprescu, și cu Președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău.

Protestatarii au cerut tragerea la răspundere a conducerilor D.S.P. Argeș și a Spitalului de Pediatrie, crearea unei infrastructuri sanitare la standarde europene, deblocarea posturilor și angajarea de personal de specialitate, construirea unui nou spital de pediatrie, modern, în parteneriat public-privat, cu implicarea Consiliului Local al Municipiului Pitești și al Consiliului Județean Argeș, depistarea urgentă a cauzelor care au dus la îmbolnăvirea copiilor, precum și acordarea unui sprijin financiar pentru familiile ai căror copii au decedat.

Foto: George Cristian Matei.

La finalul întâlnirii, prefectul Mihai Oprescu a dat asigurări că toate cererile protestatarilor vor fi transmise, în cel  


Etichete ArgeşPiteştiprotest faţă de modul în care autoritățile sanitare din județ au gestionat criza infecțiilor digestive grave la bebelușiprefectul județului ArgeșMihai Oprescupreședintele Consiliului Județean ArgeșFlorin Tecău

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live