Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 19 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

6 Aprilie 2021
Vizualizari: 113
Comentează add

A durat mai mult de un an pentru ca numărul mondial de decese să ajungă la două milioane. Următorul milion de decese a fost atins în trei luni.

Decesele asociate cu COVID-19 în întreaga lume au depășit 3 milioane

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Numărul deceselor asociate COVID-19 din întreaga lume a depăşit pragul de trei milioane marţi, 6 aprilie, potrivit unui bilanţ Reuters, pe fondul recrudescenţei pandemiei care pune la încercare eforturile de vaccinare de pe glob.

În întreaga lume, numărul de decese COVID creşte din nou, în special in Brazilia şi India. Oficialii din domeniul sănătăţii pun această creştere pe seama noilor tulpini, care au fost detectate prima dată în Marea Britanie şi Africa de Sud, ca şi pe oboseala cauzată de carantină şi alte restricţii.

Potrivit unui bilanţ Reuters, a durat mai mult de un an pentru ca numărul mondial de decese să ajungă la două milioane. Următorul milion de decese a fost atins în trei luni.

Cel mai mare număr zilnic de decese se înregistreză în prezent în Brazilia unde, potrivit Reuters, se înregistrează unul dintre patru decese din întreaga lume.


Etichete decesebilanțmondialcoronavirus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live