Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

23 Septembrie 2015
Vizualizari: 1114
Comentează add

Căpitanul reprezentativei de rugby a României, Mihai Macovei, consideră că "totul este posibil" în meciul de debut la Cupa Mondială 2015, de la ora 22:00, împotriva Franţei.

Debut al României la Cupa Mondială de rugby

sorin-solomon

Foto: FRR.ro

Căpitanul reprezentativei de rugby a României, Mihai Macovei, consideră că "totul este posibil" în meciul de debut la Cupa Mondială 2015, în care 'Stejarii' vor avea ca adversară puternica selecţionată a Franţei.
 
"Franţa este o echipă mare, finalista ediţiei trecute a Cupei Mondiale. Cred că vom face un meci mare. Rezultatul îl vom vedea la final. Vom încerca să rezistăm, totul este posibil. Acest meci este cel mai important, deoarece este primul, iar primul joc este întotdeauna cel mai important, pentru a începe bine. Va trebui să rezistăm vitezei francezilor. Va fi, de asemenea, primordial să avem o apărare bună şi să dăm dovadă de disciplină", a declarat Macovei marţi, într-o conferinţă de presă, preluată de Agerpres.
 
Întrebat dacă victoria surprinzătoare a Japoniei împotriva Africii de Sud (34-32) le-a dat 'idei' jucătorilor români, căpitanul naţionalei ţării noastre a răspuns: 'Cu siguranţă este o surpriză şi pentru noi. Însă cred că această victorie va da şi mai multă motivaţie marilor echipe şi vor aborda acum într-o manieră mai puţin liniştită meciurile împotriva echipelor mici şi vor da 100%, iar asta este o problemă pentru noi'.
 
Mihai Macovei a mai precizat că obiectivul României la actuala Cupă Mondială este 'să câştige un meci' şi consideră că 'Stejarii' au forţa necesară pentru a reuşi să îndeplinească acest obiectiv.
 
'Federaţia a fixat ca obiectiv câştigarea unui meci. Vom vedea pe care îl vom putea câştiga. Pentru noi, pentru proiectul nostru, este important. Am progresat enorm în aceşti ultimi doi ani. Am făcut câteva meciuri test bune în luna noiembrie (înfrângeri cu Japonia şi SUA, victorie în faţa Canadei, de fiecare dată la Bucureşti - n.red.). Iar ultimul meci, cel cu Tonga, înainte de a pleca la Cupa Mondială (16-23, pe 5 septembrie, la Bucureşti), ne-a dat, de asemenea, încredere', a mai spus căpitanul României.
 
Meciul dintre selecţionatele României şi Franţei se va disputa miercuri seara, de la 22,00 (ora României), pe Stadionul Olimpic din Londra, în cadrul Grupei D a Cupei Mondiale de rugby ediţia 2015, mai scrie Agerpres. 

Etichete Cupa Mondială de rugbyCăpitanul reprezentativei de rugby a RomânieiMihai MacoveiFranţa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live