Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga I, etapa a 17-a: Universitatea Craiova – FCSB Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Octombrie 2021
Vizualizari: 241
Comentează add

De luni vor fi aplicate la nivel național noi restricții menite să țină sub control răspândirea coronavirusului.

De luni vor fi aplicate la nivel național noi restricții

radiojurnal

     Foto: Arhivă.

De luni vor fi aplicate la nivel național noi restricții menite să țină sub control răspândirea coronavirusului.

Măsurile au fost adoptate în Comitetul Național pentru Situații de Urgență și urmează să fie aprobate de guvern, într-o ședință care este în curs de desfășurare.

Care sunt noile restricții ne spune în direct Petruța Obrejan. Bună ziua!


Reporter: Bună ziua! Aceste restricții vor fi în vigoare de luni, 25 octombrie, pentru o perioadă de 30 de zile. Practic, circulația persoanelor în afara locuinței va fi restricționată pentru persoanele nevaccinate în intervalul 22:00 - 05:00 dimineața. De asemenea, activitatea în baruri, cluburi, discoteci, organizarea și desfășurarea de nunți, botezuri și mese festive va fi interzisă în următoarele 30 de zile; operatorii economici nu-și vor mai putea desfășura activitatea în intervalul 21:00 - 05:00, iar accesul la toate activitățile și evenimentele organizate ar urma să fie permis persoanelor vaccinate sau trecute prin boală. CNSU s-a pronunțat astăzi și în ceea ce privește organizarea programului de lucru în telemuncă pentru cel puțin 50% din angajați și, așa cum spuneai și tu, purtarea măștii de protecție ar urma să fie obligatorie, de luni, în toate spațiile publice, la locul de muncă și în toate mijloacele de transport. Voi reveni cu noi informații.


Etichete mascăsiguranțărestricții(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live