Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Alexandra Coşlea

27 Iulie 2010
Vizualizari: 3575
Comentează add

Echipa "Obiectiv, România" a avut prima emisie audio-video transmisă concomitent pe trei site-uri.

De la malul mării direct pe internet De la malul mării direct pe internet - Conține galerie foto

alexandra-coslea

Mihnea Predeţeanu şi câştigătorii concursurilor

Concursuri pe plajă, două biciclete nou-nouţe, motanul Garfield şi muzica bună au fost principalele atracţii ale ediţiei speciale "Obiectiv, România"  de pe litoral.

 

Un program care a încercat să pună accent pe noutăţile privind organizarea taberelor pentru copii de stat şi private. De asemenea, am ajuns la o problemă "fierbinte" pentru fiecare turist: calitatea serviciilor (cazare, masă şi plaja). Tabloul a fost completat de voia bună a realizatorilor, intervenţiile în direct ale invitaţilor, dansul copiilor din tabără şi vremea frumoasă.

 

Ne-am jucat alături de copii, am dansat toată emisiunea cu ei şi cu motanul Garfield, care a renunţat la lasagna pentru a face poze cu toţi de pe plajă şi câteva piruete pe toate genurile de muzică. De asemenea,  am jucat fotbal şi am făcut castele de nisip cu cei mici şi am încercat să ne "integrăm" în echipa de karatişti multipli campioni mondiali şi europeni juniori.

 

Petrecerea de pe plajă s-a încheiat cu muzică, dans, tort, bătaie cu frişcă şi bineînţeles o baie bună în mare. Sperăm că v-a plăcut, chiar dacă ne-am încurcat în fire, am avut emoţii şi nu ne uitam în cameră pentru că suntem la început de drum în ceea ce priveşte transmisiunea în eter combinată cu imaginile live de pe internet.

 

Emisia a fost realizată împreună de Radio3Net "Florian Pitiş,", Kids Radio şi Romănia Actualităţi în cadrul proiectului Tabăra de vară.


Etichete Exclusiv RadioObiectiv Româniacampanii RRAlitoral

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live