Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Miercuri, 15 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţ Hîrţescu

28 Mai 2020
Vizualizari: 289
Comentează add

De la 1 iunie, fără restricții de deplasare în afara localităților

petrut-hirtescu

    

Președintele Klaus Iohannis a anunțat eliminarea unor restricții de la 1 iunie:

Începând din 1 iunie, câteva activități care până acum au fost interzise vor redeveni posibile. Astfel, de la 1 iunie, se redeschid terasele. Este însă clar că aici e nevoie de unele măsuri foarte speciale și acestea vor fi comunicate. Mesele vor trebui să fie la cel puțin doi metri, vor putea să stea maximum două persoane la o masă, maximum 4 persoane, scuzați, la o masă și în acest fel lucrurile vor fi, zicem noi, sub control.

De la 1 iunie, se va putea merge la plajă, dar și aici e nevoie de păstrarea distanței de cel puțin doi metri între scaunele de plajă.Tot de la 1 iunie, va fi reluat transportul internațional, rutier și feroviar, în condiții, sigur, de siguranță, de distanțare și de igienă.

Tot de la 1 iunie, vor deveni posibile spectacolele în aer liber, cu un număr de până la maximum 500 de spectatori, însă aceștia vor trebui să fie așezați pe scaune, la distanțele care sunt impuse de regulile de distanțare, cu un control foarte strict la intrare și, evident, cu respectarea tuturor normelor de igienă.

În ce privește deplasările în afara localității, acestea de la 1 iunie vor fi libere. Deci nu va mai fi nevoie de declarație când ieșim cu mașina sau cu piciorul sau cu bicicleta din localitate.

(PH)


Etichete Klaus Iohannisrestrictii(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live