Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 03 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

25 Octombrie 2014
Vizualizari: 1505
Comentează add

RADET anunţă că duminică la ora 6:00 se vor întruni condiţiile pentru furnizarea încălzirii, conform legislaţiei în vigoare, trei nopți consecutive cu temperaturi medii sub 10 C.

De duminică, ora 6:00, începe furnizarea încălzirii în Capitală

sorin-solomon

Foto: Arhivă

RADET anunţă că duminică la ora 6.00 se vor întruni condiţiile pentru furnizarea încălzirii, conform legislaţiei în vigoare, respectiv trei zile consecutiv cu temperaturi medii sub 10 grade Celsius în cursul nopţii (intervalul orar 18.00 - 6.00).

De asemenea, RADET precizează că temperatura redusă de furnizare a încălzirii şi a apei calde în unele zone din sectoarele 4 şi 5 a avut cauze interne ale furnizorului, dar începând de sâmbătă problemele s-au rezolvat şi locatarii vor beneficia de confortul termic corespunzător.

”Furnizarea agentului termic de la CET Progresu, la temperaturi şi presiuni mai scăzute datorită unor cauze interne, a făcut ca în zone din sectorul 4 - Luică, Brâncoveanu, Giurgiului, Pieptănari, Alexandru Obregia, Olteniţa şi în zone din sectorul 5 - Ferentari, Calea Rahovei, Chirigiu, Sebastian, temperatura de furnizare a încălzirii şi a apei calde să fie resimţită în apartamente la temperaturi reduse”, se arată într-un comunicat de presă al RADET transmis Agerpres. 

RADET continuă probele la cald, necesare funcţionării în condiţii normale a sistemului de termoficare în iarna 2014-2015. În perioada de probă la cald sunt puncte termice la care funcţionarea se face alternativ, ziua apă caldă şi după ora 23.00 încălzire şi anume zona Colentina - 11 puncte termice, zona Pantelimon - un punct termic şi zona Rahova - 14 puncte termice.

”Alte probleme legate de furnizarea încălzirii, la acest moment, au fost generate de avarii pe circuitul secundar în sectorul 1, zona Cocărăscu şi în sectorul 3 zonele Jean Steriadi şi Decebal, lucrări postate şi pe site-ul RADET. RADET face eforturi susţinute în această perioadă de probe pentru ca bucureştenii să beneficieze în sezonul de încălzire 2014-2015 de apă caldă şi căldură la parametrii corespunzători”, se precizează în comunicat.

Potrivit acestuia, lipsa încălzirii, la unele blocuri sau scări de bloc, este generată de faptul că unele asociaţii de proprietari nu şi-au deschis vanele de la subsol din diferite motive (lucrări interioare) sau datorită solicitării ca furnizarea căldurii să se facă la o dată ulterioară, precum şi din alte motive interne ale acestora.


Etichete Știri BucureștiRADETîncălzireCapitalăagent termicblocurilocatari

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live