Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Radio România Brașov

29 Martie 2022
Vizualizari: 554
Comentează add

Însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, David Munoz, a acordat un interviu colegilor de la Radio România Braşov FM.

David Muniz: România rămâne un aliat cheie pentru Statele Unite David Muniz: România rămâne un aliat cheie pentru Statele Unite - Conține video

radio-romania-brasov

Însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, David Munoz. Foto: Ambasada Statelor Unite la Bucureşti

România rămâne un aliat cheie pentru Statele Unite, a reafimat, astăzi, însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, David Munoz, într-un interviu acordat colegilor de la Radio România Braşov FM.

Diplomatul american a subliniat nevoia de unitate a aliaţilor pentru ca sancţiunile la adresa Rusiei să continue şi pentru a avea siguranţa că acestea au efectul scontat.

David Munoz a reamintit şi decizia recentă a NATO de a desfăşura patru noi grupuri de luptă în ţări din flacul estic al Alianţei, între care şi România. Însărcinatul cu afaceri al Statelor Unite la Bucureşti a vrut şi să le transmită românilor că trebuie să ştie că fac parte din cea mai mare şi puternică Alianţă din istorie şi că sunt protejaţi :
 


Etichete Însărcinatul cu afaceri al SUA la BucureştiDavid Munoz

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live