Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Aura Neag, Londra

23 Iunie 2021
Vizualizari: 336
Comentează add

Guvernul britanic a prelungit până spre sfârșitul lunii iulie data până la care cetățenii europeni pot depune cereri de rezidență în Regatul Unit.

Data limită de depunere a cererilor de rezidență în Marea Britanie

aura-neag-londra

    Foto: Graeme Maclean, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=7042940

Guvernul britanic a prelungit până spre sfârșitul lunii iulie data până la care cetățenii europeni pot depune cereri de rezidență în Regatul Unit.
 
Până acum, aproape un milion de cetățeni români au aplicat pentru rezidență în Marea Britanie post-Brexit, iar 850.000 au primit deja acest drept.
 
La exact cinci ani de la referendumul Brexit, premierul Boris Johnson a declarat că Marea Britanie și-a recâștigat libertatea.
 
El a făcut apel la cetățenii europeni să solicite dreptul de rezidență dacă doresc să rămână în Marea Britanie.
 
Boris Johnson: Peste 5,6 milioane de cetățeni ai Uniunii Europene au aplicat deja în cazul programului de rezidență pentru cetățenii Uniunii şi aș vrea să-i încurajez pe toți cei care sunt eligibili să aplice înainte de expirarea termenului, săptămâna viitoare.
 
Termenul limită pentru a trimite aplicațiile este 30 iunie. Astăzi, guvernul britanic a anunțat o prelungire a termenului cu 28 de zile pentru cei care din motive întemeiate nu pot aplica înainte de sfârșitul lunii iunie.
 
Românii din țară care doresc să muncească sau să studieze în Marea Britanie de acum înainte vor avea nevoie de vize, pe care trebuie să le obțină cât sunt încă în România.
 
Aceste vize sunt oferite în baza unui nou sistem de imigrație bazat pe puncte acordate în funcție de educație, nivelul de cunoaștere a limbii engleze și oferte de muncă sau de studii în Marea Britanie.

Etichete Marea Britaniecereri de rezidențătermen(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live