Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 04 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

29 Mai 2014
Vizualizari: 1166
Comentează add

Comunicat România Actualităţi: Patruzeci de copii din sectorul 1, aflaţi în grija asistenţilor maternali, primesc daruri de Ziua Copilului.

Daruri pentru cei mici de la Bucureşti fm

radio-romania

Daruri pentru cei mici de la Bucureşti fm. Foto: Bucureşti fm.

Patruzeci de copii din sectorul 1, aflaţi în grija asistenţilor maternali, primesc daruri de Ziua Copilului.

Sâmbătă, 31 mai, de la ora 10:00, ei sunt invitaţi la Cinema Studio pentru a viziona filmele Zarafa şi Ucenicul vrăjitor. Bucureşti fm a făcut posibil acest moment, cu ajutorul partenerilor: Uniunea Cineaştilor din România, Studioul Animafilm şi Asociaţia Culturala Metropolis.

Duminică, 1 iunie, Bucureşti fm se mută în faţa Teatrului de Comedie, la încheierea Festivalului Comediei Româneşti pentru a deschide Gala de decernare a premiilor festivalului!

La 18:15 Cvartetul 4Arte îi va purta pe cei mici în minunata lume a filmelor animate. Copiii actorilor vor înmâna premiile şi toţi cei prezenţi se vor bucura de un concert inedit oferit de Bucureşti fm, partener tradiţional al FestCo.

Nu uitaţi, tot pe 1 iunie, de la ora 10:30 sunteţi invitaţi în zona gării din Orăşelul Copiilor pentru cea de a doua ediţie a Jocurilor Olimpi(ti)ce. Cele mai importante momente vor fi comentate in direct pe Bucureşti fm 98,3. Rezumatul jocurilor, in imagini pe www.bucurestifm.ro şi pe www.faceboook/bucurestifm.


Etichete Bucureşti fmCinema StudiocopiidaruriAnimafilmZiua Copilului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live