Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 20 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Mihaela Helmis

27 Octombrie 2020
Vizualizari: 970
Comentează add

O orchestră compusă din peste 20 de tineri muzicieni de elită a susținut la București, în curtea Institutului Clinic Fundeni, un concert caritabil pentru bolnavi și cadre medicale.

Dăruiește Viața pentru pacienți și cadre medicale Dăruiește Viața pentru pacienți și cadre medicale - Conține audio Dăruiește Viața pentru pacienți și cadre medicale - Conține video

mihaela-helmis

FOTO: Mihaela Helmis.

AUDIO: Dăruiește Viața pentru pacienți și cadre medicale.

Sunt încă accesibile  scene  în aer liber- improvizate , cât încă nu îngheață  degetele pe arcușul viorii sau buzele celor cu instrumente de suflat. În plus un gând nobil : con-pasiune si cât de câtă reconfortare pentru cei din spitale : pacienți sau cadere medicale.

Așa  descrie Mihaela Helmis , pe scurt, o inițiativă pline de suflet și inspirație!

O orchestră compusă din peste 20 de tineri muzicieni de elită a susținut la orele prânzului  la București, în curtea Institutului Clinic Fundeni, un concert caritabil pentru bolnavi și cadrele medicale.

Proiectul denumit „New Hope” are scopul să aducă prin muzică bucurie în sufletele oamenilor suferinzi. Evenimentul a fost  organizat de violoncelistul Octavian Lup, în parteneriat cu Asociația „Dăruiește Viață” și cu sprijinul conf. dr. Anca Coliță – Manager ICF și al prof. dr. Daniel Coriu - Șef Secție Hematologie și Transplant Medular ICF .

Sensibilizați până la lacrimi  oamenii în combinezoane de protecție și cu măști coborâți în curte , ca și pacienții care s-au putut ridica pentru a asculta recitalul , ca intr-o mare sală de spectacol ,de  la ferestrele  Spitalului Fundeni.

VIDEO: Mihaela Helmis.

FOTO: Mihaela Helmis.

fundeni2

 (RS)


Etichete spitalul clinic fundeninew hope(RS)daruieste viata

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live