Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE - continuare Duminică, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

8 Februarie 2018
Vizualizari: 584
Comentează add

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat la 8 ani de închisoare pe Darius Vâlcov. Decizia nu este definitivă.

Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă

diana-surdu

Darius Vâlcov. Arhivă Foto: gov.ro.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat, astăzi, la 8 ani de închisoare pe Darius Vâlcov, fost ministru al Finanţelor şi primar al municipiului Slatina, acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani.

Decizia nu este definitivă.

Potrivit procurorilor anticorupţie, în perioada 2009 - 2010, în calitate de primar al municipiului Slatina, Darius Vâlcov a acceptat promisiunea unui comision de 20% dintr-un contract pentru reabilitarea reţelelor de apă din cinci localităţi din judeţul Olt, primind în total suma de 6,6 milioane lei.

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi, astăzi, fostul şofer al lui Darius Vâlcov la doi ani cu suspendare, iar fostul primar din Slatina, Prina Minel la 4,6 ani cu executare.


Etichete Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi JustiţieînchisoareDarius Vâlcovministru al Finanţelorprimar al municipiului Slatinatrafic de influentaspalare de bani

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live