Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Septembrie 2019
Vizualizari: 1000
Comentează add

Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale, susţine că moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie nu are şanse să fie adoptată în parlament.

Daniel Suciu: Moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie nu are şanse

radiojurnal

Foto Arhiva/ Agerpres

Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale, susţine că moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie nu are şanse să fie adoptată în parlament şi că acest lucru va permite guvernului să-şi continue proiectele începute.

El a dat exemplu Programul Naţional de Dezvoltare Locală, apărut în anul 2012, care în opinia sa a reprezentat un succes pentru localităţile din România.


Daniel Suciu: Acest program înseamna 13.000 de șantiere în toată țara cu o valoare cumulată de 10 miliarde de euro. Ceea ce vedeți aici este unul din cele 13.000 de investiții. Şi am o veste proastă pentru cei care speră în minuni sau în coșmaruri, depinde din ce unghi vă gândiţi. Moțiunea de cenzură nu va trece. PNDL nu va fi desființat, ba din contră, va exista și o etapa a treia a Programului Național de Dezvoltare Locală. În rest, ușa mea este deschisă pentru toate autoritățile locale, iar aleșii locali știu acest lucru. Încă o informaţie, în maxim două săptămâni se va închide și rectificarea bugetară cu suma de 1,4 miliarde de lei pentru autoritățile locale.


Realizator: În judeţul Bacău sunt deschise 200 de şantiere prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, iar două dintre acestea au fost vizitate astăzi de către vicepremierul Daniel Suciu


Etichete bacauvicepremierdaniel suciupsdmotiune de cenzurapndl

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live