Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Bolan

30 Iulie 2020
Vizualizari: 1250
Comentează add

Președintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, a declarat ieri că, dacă oltenii vor câștiga la masa verde, clubul pe care îl reprezintă va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Dani Coman: „Dacă sunt mai buni decât noi, Craiova să ne bată pe teren.”

ciprian-bolan

  FOTO: facebook.com/afcastragiurgiu

„Am făcut o adresă către DSP să putem repeta testul mâine, unul, poimâine, celălalt şi să putem juca în continuare. Aşteptăm acum răspunsul DSP-ului, noi am făcut adresa astăzi. Încercăm toate variantele pentru a termina acest campionat cum ne dorim. Sperăm că ni se va da posibilitatea să facem două teste până sâmbătă şi să jucăm oricând vor ei. Putem juca sâmbătă, cu Craiova şi luni, cu FCSB, nu ne interesează decât să jucăm. Să o luăm în ordine cronologică. Noi am făcut testarea săptămâna trecută. Iniţial, meciul cu Craiova a fost programat sâmbăta trecută. Am primit rezultatele vineri, toate negative, ceea ce însemna că puteam juca meciul cu Craiova sâmbătă, fără nicio problemă. Din cauza cui nu s-a putut juca sâmbătă? S-a reprogramat pentru luni. Din cauza cui nu s-a putut juca luni? Din cauza celor de la Craiova, nu? Au avut trei oameni din staff testaţi pozitiv. Să caute variante să jucăm cele două meciuri pe teren, indiferent când, la ce oră îşi doresc ei, noi vrem să jucăm pe teren. Dacă sunt mai buni ca noi, Craiova să ne bată pe teren. (n.r. - despre posibilitatea de a pierde meciul cu Craiova la masa verde) Eu nu iau în calcul această variantă, pentru că meciul trebuia să se joace sâmbăta trecută şi nu s-a jucat din motivele pe care le-am enumerat mai devreme. Vom merge şi vom căuta dreptatea în altă parte dacă nu o să o găsim. Jucăm oricând, la orice oră, în nocturnă, dimineaţa, numai să jucăm meicul cu Craiova. Ştim cum ne-au bătut la Craiova în minutul 90 şi băieţii abia aşteaptă revanşa aceasta. Avem cu cine să jucăm, indiferent câţi ne vor scoate din lot. Am înţeles că au sunat peste tot că nu vor să joace decât dacă vom respecta protocolul de cinci zile, după care să fim retestaţi. Dacă DSP ne dă posibilitatea să ne retestăm poimâine, am înţeles că nu vor să joace Dar s-ar putea să facă o mare greşeală, ţinând cont că acest meci nu s-a jucat din cauza lor. Să nus e ia vreo decizie să pierdem ambele echipe. Ei fac presiuni să stăm cinci zile în izolare, luni să repetăm testul şi nu vom mai avea timp să jucăm”, a declarat Coman pentru Digi Sport.

Mijlocașul croat al Astrei, Ljuban Crepulja, este bolnav de COVID-19, așa că meciul de ieri cu Craiova a fost amânat. Din fericire, Dani Coman a confirmat faptul că jucătorul se simte deja mai bine, singurul simptom pe care îl prezintă fiind temperatura puțin ridicată. 


Etichete fotballiga 1astracraiovacomantas

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live