Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL * Meteo * Sport Luni, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

5 Decembrie 2018
Vizualizari: 199
Comentează add

După şedinţa comună a Guvernului României şi a Comisiei Europene, prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat că în ţara noastră statul de drept este respectat.

Dăncilă: În România statul de drept este respectat

radu-dobritoiu

După comună a Guvernului României şi a Comisiei Europene, prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat într-o conferinţă de presă că în ţara noastră statul de drept este respectat şi se fac toate eforturile pentru independenţa Justiţiei.

Viorica Dăncilă:

'În România, statul de drept este respectat şi se fac toate eforturile pentru independenţa Justiţiei şi respectarea statului de drept. În acelaşi timp, nu aş vrea să punem pe acelaşi palier Polonia, Ungaria, România. Este o situaţie aparte şi aş vrea să ţinem cont de acest aspect. În altă ordine de idei, având în vedere faptul că noi spunem şi avem convingerea că este respectat statul de drept, nu văd o legătură între exercitarea Preşedinţiei rotative de către România şi acest lucru. Eu consider că România a făcut paşi importanţi, România face paşi importanţi, în România este respectat statul de drept şi, în acelaşi timp, trebuie să spun că România doreşte o Preşedinţie de succes'.


Etichete Viorica Vasilica DancilaSedinta Bruxelles GuvernConferinta de presa Bruxelels Viorica Dancila

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live