Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Sâmbătă, 28 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Dumitrescu

8 August 2014
Vizualizari: 1699
Comentează add

Omul de afaceri Dan Voiculescu, preşedinte fondator al Partidului Conservator, a fost condamnat astăzi definitiv la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a ICA.

Dan Voiculescu s-a predat la IJP Ilfov

cristina-dumitrescu

Omul de afaceri Dan Voiculescu. Foto: captură video.

Omul de afaceri Dan Voiculescu, preşedinte fondator al Partidului Conservator s-a predat la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov după ce a fost condamnat astăzi definitiv la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului pentru Cercetări Alimentare.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov i.a precizat reporterului nostru Daniela Mănuţă că poliţiştii aşteaptă mandatul de executare a pedepsei în cazul lui Voiculescu de la Curtea de Apel Bucureşti şi, în funcţie de hotărârea instanţei, se va stabili unde va fi încarcerat acesta.

Alte şase persoane acuzate în dosarul privatizării Institutului pentru Cercetări Alimentare au fost condamnate astăzi la pedepse cu închisoare, în vreme ce alţi cinci inculpaţi au primit pedepse cu suspendare.

Instanţa a dispus şi confiscarea sau sechestrarea unor bunuri mobile şi imobile în vederea recuperării prejudiciului din acest dosar evaluat la peste 60 milioane de euro.

Toţi inculpaţii din dosarul ICA au negat că ar fi vinovaţi.


Etichete Dan VoiculescupredatIJP IlfovprivatizareInstitutul pentru Cercetări AlimentareCurtea de Apel Bucureşticondamnări

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live